24/4/14

Treballs concurs Sant Jordi 2014

Es manté el nivell de participació

L'edició de 2014 del Concurs literari i artístic de Sant Jordi ha estat tot un èxit de nou. La categoria artística creada l'any passat, consistent en proposar un punt de llibre, ha comptat amb 18 participants. I la categoria literària, amb dues modalitats, de conte i poesia, 9 participacions. És més que l'any passat i confirma la revitalització de la participació de les famílies, que en les últimes edicions havia quedat molt fluixa.

Donada la gran participació en la categoria de punt de llibre, el jurat (format per 3 pares-mares i 3 mestres) va decidir subdividir la categoria en 3 apartats per ser més justos a l'hora de valorar els treballs. de manera que s'han atorgat 3 premis artístics, un a educació infantil, un altre a educació primària i un altre a adults. Juntament amb els 2 premis literaris, conte i poema, aquest any hem entregat 5 premis.

Els guanyadors/es han estat:

  • Ainara Galán Villar, punt de llibre cat. infantil
  • Ariadna Gómez Romagosa, punt de llibre cat. primària
  • Carol Torrente, punt de llibre cat adults
  • Dolors Álvarez, conte (adults)
  • Jenn Díaz, poema (adults)

Aquí teniu tots els treballs presentats. Ah, i si voleu veure els punts de llibre físicament, estan exposats en un tauló al vestíbul de l'escola. Us animem a entrar i fer-los un cop d'ull i seguir participant l'any vinent... o animar-vos a fer-ho si encara no us heu estrenat.



Gràcies a tothom que hi ha participat.

I a la Comissió de Sant Jordi per feina feta i les hores dedicades.

Pel que fa als treballs fets a l'escola, també estan penjats a internet. Els podeu consultar, clicant a la imatge o anant al bloc de l'escola:

http://blocs.xtec.cat/espriufeliu/

http://apliense.xtec.cat/prestatgeria/a8035994_2890/llibre/index.php?section=