14/6/17

Obres a l'escola: ajuda de les famílies

Grups de pares i mares per netejar de material els espais

A la reunió de delegades de dimarts 13 es va informar de l'estat actual de la planificació de les obres que han de dur-se a terme a l'escola durant tot l'estiu i part del primer trimestre del curs 2017-2018.

Com les obres afectaran pràcticament tots els espais, durant tot l'estiu i cal deixar-los buits i en condicions perquè entrin a treballar tan bon punt acabin les classes, s'ha preparat un pla d'intervenció per al qual es demana la col·laboració de totes les famílies, en la mesura que pugui cadascú.

Aquest és el pla:
  • 15, 16, 19 i 20 de juny. Les delegades faran equips de pares i mares de màxim 8-10 persones. Aquests frups s'encarregaran de ficar material en caixes i agrupar materials dels espais comuns, com la biblioteca, taller d'anglès, etc.
  • Setmana del 26 al 30 de juny. Les delegades de cada classe faran equips de 6 o 8 persones per classe. Cada classe desmuntarà la seva aula o portarà materials al gimnàs sota les indicacions de les mestres. Horari, en principi, de 9:30 a 13:30 h.
  • Material delicat (informàtic i audiovisual). L'Ajuntament o una empresa competent s'encarregarà de desmuntar tots els projectors i pantalles digitals de les aules.
  • Acolliment per als infants. L'AFA posarà un servei d'acollida per als infants de les famílies col·laboradores que ho necessitin. Gratuït de 9:30 a 13:30. També hi haurà esmorzar i aigua per a tots/es els voluntaris/es.
  • Entrega dels llibres de text. Com tampoc hi haurà lloc ni les condicions per treballar a l'escola, l'Ajuntament està buscant un espai alternatiu on dur a terme aquesta feina. En breu es comunicarà a les famílies. I es demana que tothom reculli el seu lot de llibres al juliol, ja que no disposarem de lloc per guardar els llibres que quedin fins al setembre.
  • Setembre. El mes de setembre es preveu que hi hagi molt poc temps per tornar a posar els materials al seu lloc i a més hi ha pel mig el pont de l'11 de setembre. L'AFA veiem molt difícil garantir l'organització i participació de les famílies. S'ha demanat que l'Ajuntament hi doni suport amb els seus mitjans.

A tot això, l'AFA també fa saber que farà una crida a les famílies per fer neteja i moure els materials dels nostres espais a l'escola: aula de dibuix i pintura, espai de material esportiu i de l'Espriueta al costat del menjador, oficina de treball davant de P5.