5/6/18

Sopar 2018: venda de tiquets

11 i 12 de juny, de 9:00 a 9:15, de 13:00 a 13:15 i de 15:30 a 15:45 h.

Us recordem que el sopar de fi de curs que organitzem per a totes les famílies és el dissabte 16 de juny. Un any més també convidem les mestres, el personal no docent i els monitors/es, tant d'extraescolars com de menjador.

El sopar serà col·laboratiu: cadascú porta menjar i coberts de casa i cada curs, a través de les delegades, es coordina per veure què es porta, què es pot compartir, etc.

Recordeu que és fonamental la col·laboració de tothom. Dissabte 16 al matí per una banda, per muntar les taules i les cadires. I quan acabi la festa per recollir-ho tot, taules i cadires, i netejar una mica. Si ho fem entre tots serà més fàcil. Les famílies que marxin abans, si recullen la seva part, facilitaran la feina a la resta.

També hi haurà:
  • animació per als més petits
  • concurs de truites i postres
  • concurs de playbacks (cal fer inscripció prèvia, a familiesespriu@gmail.com fins al 12 de juny, únicament)
  • ball fins a les 2:00 h.
Per tot això, les famílies que vulguin venir al sopar, hauran de comprar tiquets. El preu és de 4,00 € per persona adulta. Els menors de 18 anys no paguen. Aquests diners serveixen per pagar les taules i cadires (l'Ajuntament les cedeix però no cobreix el transport), l'animació infantil, el servei de neteja dels lavabos, l'aigua i el cava. Cada família pot seure a la taula del curs que desitgi, però per poder organitzar les taules cal saber-ho amb antelació. Quan compreu els tiquets ens ho heu de fer saber.

Important: com no hi ha prou taules i cadires per tothom, primer fem menjar els infants i després mengem els grans.

Per organitzar-nos cal que us poseu en contacte amb la delegada del vostre curs. Cada curs es podrà muntar el sopar al seu gust, compartint menjar o repartint-se els plats. Tota aquesta informació, així com les peticions o suggerències, les podeu fer a través de les delegades.

Gràcies a tothom per la col·laboració.