22/10/18

Reunió informativa comissions AFA


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el proper divendres 9/11, a les 17 h, l’AFA farà una reunió dirigida a totes les famílies de l’escola per explicar les comissions de treball que hi ha i animar-vos a apuntar-vos a la que més us interessi.

Si volem mantenir els serveis de qualitat que tenim actualment (reciclatge i compra de llibres, menjador i extraescolars) és vital la participació de noves famílies a l’AFA per cobrir el relleu generacional. També hi ha altres comissions que s'ocupen d'organitzar activitats (carnaval, festes, colla Espriueta i espriusolidari), de la relació amb l'escola (pati i famílies amb veu) i del funcionament intern de l'AFA (econòmica i comunicació), encapçalades per la junta. Penseu que hi ha feines a fer que requereixen de diferents graus d’implicació o de disponibilitat, i fins i tot podeu contribuir des de casa sense venir a reunions si no teniu prou temps.

A més a més, que els pares i les mares s’impliquin en l’organització d’activitats a l’escola és molt positiu per l’educació dels infants.

Animeu-vos a venir a la reunió! L’AFA us necessita!