30/4/20

Inscripció al programa de reutilització de llibres pel curs vinent


Cuida’m i passa’m és un programa d’escola, voluntari, per a la reutilització dels llibres de text de 3r a 6è i així aconseguir un estalvi per a les famílies. Els quaderns de treball cal comprar-los cada any. També es treballa amb els infants el fet de “tenir cura dels llibres” i la importància de reciclar.

Les famílies dels infants que ara estan cursant entre 2n i 5è i vulguin apuntar-se al programa cal que omplin el següent formulari entre el 30 d'abril i el 7 de maig, en què també es comprometen a seguir les normes d'ús dels llibres reciclats.

Formulari Compromís-decàleg

Cal omplir el formulari una vegada per cada infant que hi participi. Les famílies que no facin la inscripció entre el 30 d'abril i el 7 de maig no podran participar en el programa de reutilització. La quota és de 15 € per nen/a pels infants que s'apunten al programa per primera vegada i 10 € per la resta, però no cal pagar-la ara sinó més endavant juntament amb el pagament dels llibres

Per qui necessiti ajuda o tingui preguntes s'organitzarà un ZOOM els dies 6 i 7 de maig de 18 a 19 hores (rebreu instrucció via WhastsApp a través de les delegades). També podeu preguntar dubtes en qualsevol moment a l'email de contacte libres.afa.espriu@gmail.com.

La resta de detalls sobre el funcionament del programa, els preus i les normes d'ús estan explicats en aquest vídeo que ha preparat la Comissió de reciclatge i descrits amb detall a la circular de sota.







1 comentari:

Unknown ha dit...

Buenos días,

Somos los padres de Lucia Hidalgo de 3rB.
Agredecer como siempre todo el trabajo y la implicacion de la comisión y el afa, que parece invisible a los ojos de muchos, pero que sin ellos esto no sería viable.
Un gran "curro virtual" para facilitarnos a todos el acceso al reciclaje