12/4/20

Sant Jordi confinat de l'AFA



Un Sant Jordi confinat 
és un Sant Jordi celebrat!

Enguany a l'escola no el celebrem, 
però per internet sí que ens trobem!

Visca l'escola Salvador Espriu 
i visca Sant Jordi que sempre viu!



Enguany l'AFA us proposa celebrar un Sant Jordi diferent, però sense deixar de compartir l'art i la creativitat entre totes les famílies.

Com ho farem? Amb una gran exposició feta de fotos i vídeos dels vostres treballs creatius i literaris.

Què cal fer per participar? És molt fàcil!

Tots els treballs han d'estar relacionats amb el lema Un Sant Jordi confinat és un Sant Jordi celebrat. Hi ha tres modalitats:
  • Treball creatiu: Cal fer un dibuix o manualitat utilitzant materials reciclats, amb elements creatius i artístics fets en família. Feu una foto i envieu-la a l'email de l'AFA salvadorespriuampa@gmail.com amb el nom de l'infant o de la família.
  • Treball literari: Cal escriure un conte, una narració o poema. Escanegeu-lo o feu-li una foto i envieu-lo a l'email de l'AFA salvadorespriuampa@gmail.com amb el nom del infant o de la família.
  • Treball literari teatralitzat: Cal escriure una breu narració o versos de poesia, i fer una lectura teatralitzada amb decoració i atrezzo. Graveu un vídeo i envieu-lo a l'email de l'AFA salvadorespriuampa@gmail.com amb el nom del infant o de la família.
L'AFA penjarà totes les vostres contribucions al nostre compte d'Instagram:
https://www.instagram.com/afasalvadorespriu/
Us convidem a tots i totes a seguir aquest nou compte d'Instagram per poder veure les contribucions de Sant Jordi de totes les famílies.

Tots els participants a l'exposició gaudireu d'una sorpresa que ben aviat desvetllarem. A veure si aconseguim batre un rècord de participació! Animeu-vos!