20/9/21

Benviguda al nou curs!


Estimades famílies de l'Escola Salvador Espriu, benvingudes al nou curs 2021-2022! 

Les famíles de la nostra escola estem organitzades en l'AFA per col·laborar amb el professorat i la resta del personal del centre i construir plegats la millor escola pels nostres infants. A més a més, l'AFA ofereix un munt de serveis a les famílies: menjador escolar, acollida, extraescolars, casal d'estiu, compra i reutilització de llibres de text, etc. 

L'AFA s'organitza en comissions, a través de les quals cadascú aporta la seva expertesa i la seva motivació per millorar la qualitat de l'escola. En aquesta època de pandèmia, necessitem més que mai trobar-nos, recolzar-nos i ajudant-nos en tot el que poguem. Animeu-vos a fer-vos sòcies i a col·laborar!

A les reunions de classe d'inici de curs, hi haurà un representant de l'AFA per explicar-vos com funcionem, com podeu fer-vos socis i com podeu col·laborar. Per qualsevol pregunta, us podeu adreçar a salvadorespriuampa@gmail.com o trucar al 603 047 536 (de 16:30 a 18:00 h). També anem penjant posts amb informació que considerem interessant per les famílies al bloc de l'AFA: https://afasalvadorespriu.blogspot.com/.

Aprofitem aquest primer post per penjar aquí els menús del menjador del primer trimestre perquè el tingueu a mà (a la part dreta del bloc de l'AFA hi trobareu també aquest enllaç i us posem una imatge dels de setembre al final del missatge). Finalment, trobareu aquí la resta de contingut de la revista del primer trimestre de 7 i Tria, l'empresa que gestiona el servei de menjador. 

Bon curs a tothom!