3/5/22

Casal d'Espriu 2022: "La fórmula secreta"

Ja tenim aquí la proposta de Casal d'Estiu de l'Escola Salvador Espriu de Sant Feliu! L'AFA de l'escola ha organitzat, juntament amb les empreses SAFIS i 7iTria, una programació tan interessant i divertida com la de l'estiu passat. 

La Doctora XXY té una missió crucial: està a punt de descobrir una fórmula més important que qualsevol de les que s'han descobert fins el moment. És una fórmula que lluitarà contra el pitjor virus que es coneix, més perillós que la mandritis per a recollir l'habitació, la patalitis al mig del carrer o el noísme de nivell IV. La Doctora XXY està a punt de descobrir la fórmula per la Pau! Però necessita ajuda! Els infants del Casal d’Espriu l’hauran d'ajudar a trobar les quantitats que calen de cada element indispensable per completar la fórmula: EMPATIA, RESPECTE, RESPONSABILITAT i SOLIDARITAT. 

El casal, obert als infants de P3 a 6è de Sant Feliu de Llobregat, tindrà una durada de 5 setmanes, del 27 de juny al 29 de juliol i la reunió informativa serà online, el divendres 6 de maig a les 17 h  (https://meet.google.com/mqw-hyhb-ano).

Com a novetat, al casal d'enguany es farà una sortida setmanal fora de l'escola. També es continuarà organitzant la tradicional acampada nocturna a l'escola (una nit de la setmana del 11-15 de juliol), una activitat lúdico-cultural setmanal i un matí a la Piscina Municipal l’Escorxador. El matí de piscina, els infants de P3-P4 es quedaran a l’escola realitzant jocs d’aigua. El servei de menjador serà també l'habitual, amb l'empresa 7iTria i els dinars cuinats a l'escola. 

Us podeu descarregar el full informatiu clicant aquí. Hi trobareu tota la resta de detalls respecte la organització del casal: calendari, horaris, preus, requisits, documentació sol·licitada, etc.

Les inscripcions es faran en les següents dates:

  • del 9 al 20 de maig de 2022 per a famílies sòcies de l'AFA Salvador Espriu
  • del 16 al 20 de maig de 2022 per a famílies no sòcies

Aquí sota us podeu descarregar els documents amb les instruccions i la fitxa per inscriure'us al casal, així com el full informatiu i la fitxa de l'acampada:

  • Instruccions inscripció al casal, clicant aquí
  • Fitxa inscrició al casal, clicant aquí
  • Full informatiu acampada, clicant aquí
  • Fitxa inscripció acampada, clicant aquí

Cal que us descarregueu la fitxa d'inscripció, l'ompliu correctament i la feu arribar juntament amb la resta de documentació sol·licitada al taulell de l'AFA de l'escola Salvador Espriu (carrer Sant Joan 10 de Sant Feliu de Llobregat). És important que es respectin els terminis per les inscripcions: les que es rebin fora de termini quedaran en llista d'espera i només es formalitzaran si queden places lliures.

El pagament del casal es farà en un únic abonament que caldrà pagar dins del període d'inscripcions, del 9 al 20 de maig de 2022. S’aplicarà un 5% de descompte per inscripció de 2n fill/a, i per famílies nombroses i/o monoparentals. Els preus estan detallats al full informatiu.  Aquelles famílies que sol·licitin una beca a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, hauran d’abonar el 20% de la totalitat del casal en un únic pagament dintre del període d'inscripcions.

Per més informació, podeu escriure a l'AFA (extraescolars.espriu@gmail.com) o trucar a SAFIS (932761040).

No ho dubteu i apunteu-vos al casal! Ens ho passarem pipa ajudant a la doctora XXY!