1/6/09

DVD Festival extraescolars


El Festival fi de curs que cada any organitzem com a mostra del que han treballat les activitats extraescolars va ser tot un èxit. Finalment, tot i que ens temíem un ple total, vam omplir el Centre Parroquial sense agobiaments. La platea es va omplir de gom a gom, tal com era previsible, però en canvi el pis de dalt es va quedar a mitges, cosa que va fer que els qui van anar estiguessin amples i còmodes.

Com cada any vam gravar en vídeo tota la representació i n'editarem un DVD per a tothom que el vulgui. Com ja sabeu, cal pagar-lo per avançat. El preu serà el mateix del concet de Nadal, 10 euros.

Si el voleu, heu de demanar-lo aquesta setmana. De dimarts a divendres, ja que la setmana que ve els anirem a fer la comanda. L'horari, l'habitual a la tarda i els que ho desitgeu, també al matí.

  • Matins, de 9,00 a 9,15 h
  • Tardes, de 16,45 a 17,45 h

Recordeu dues coses: la primera, que aquesta setmana també s'han de comprar els tiquets per al sopar del 20 de juny. La segona, que ja no hi ha activitats extraescolars, fins al mes d'octubre. I aixó que poguem us informarem de la compra dels llibres de text.