15/6/09

Reutilització de llibres

Com ja sabreu per la circular que l'escola ens va trametre la setmana passada, hi ha la intenció ferma d'ampliar el Programa de Reutilització de Llibres de Text, que la nostra escola du a terme des de fa quatre anys.

La idea per al pròxim curs és destinar una part dels diners de la subvenció del Departament d'Educació a la compra dels llibres de text de Llengua Catalana de 3r a 6è de primària. L'altra part es destinaria a comprar llibres de lectura i de coneixements d'Educació Infantil i del cicle inicial de Primària, així com material didàctic complementari de tots els nivells.

La participació de les famílies, en el cas del llibre de Llengua Catalana de 3r a 6è, és voluntari, ja que implica que han de cuidar el llibre durant tot el curs i retornar-lo en bones condicions a l'escola. Per aquesta raó caldrà signar un compromís escrit. Qui no es vulgui apuntar, compra el seu llibre com sempre i se'l queda a final de curs.

Com que la Generalitat encara no ha comunicat si concedeix o no aquesta subvenció, tot queda pendent fins al setembre. De manera que es poden produir dos situacions, per als que es vulguin acollir al Programa i no pagar el llibre:

  • Els que compren els llibres a través de l'AMPA: hauran de fer la comanda i pagar el llibre. En cas que es concedeixi la subvenció, se'ls retornaran els diners a principi de curs.
  • Els que compren els llibres pel seu compte no caldrà que es preocupin d'aquest llibre. Ho farà l'escola. En cas de tenir la subvenció, el rebran de franc en començar el curs. En cas contrari, l'hauran de pagar a l'escola.

Per acollir-se al Programa, cal lliurar abans del dia 16 un full amb la declaració d'intencions de cada alumne/a.