17/1/11

Comparsa i rua de Carnaval

Aquest any fem comparsa!!

Tal com us hem anat informant, la celebració del 25è aniversari de l’associació de mares i pares comptarà amb diversos actes i convocatòries. La primera de totes coincideix amb la festa de Carnaval, per a la qual muntarem una comparsa pròpia. La rua se celebra enguany el dia 5 de març.

Com la nostra és una Escola Verda i estem absolutament compromesos amb la sostenibilitat i el reciclatge, la indumentària de la comparsa estarà feta tota ella de material reciclat, bàsicament amb ampolles d’aigua. Al vestíbul de l’escola en podeu veure i examinar unes mostres d’exemple. El lema podria ser: “Fantasia Espriu”.

Vestit

Perquè cadascú es pugui confeccionar el vestit, hem pensat organitzar un Taller, gratuït, obert a tothom, grans i petits, que es posarà en marxa a partir de la segona quinzena de gener. Perquè tothom hi pugui assistir, es farà:
  • dissabtes al matí
  • un dia entre setmana, durant un hora
Qualsevol persona pot fer-se el vestit, és laboriós però assequible. En el taller es podrà comptar amb l’ajuda i assessorament de la creadora dels models. Tanmateix, l’escola ja està col·laborant fent recollida d’ampolles i taps de plàstic. Al material de reciclatge cal afegir-hi la roba.

Per a qui no pugui venir als tallers, els podem proporcionar un croquis amb les instruccions de com s’ha de fer. A més a més us podem posar en contacte amb una modista que us podrà donar un cop de mà. Aquí en podeu veure un exemple. Al mostrador de l'escola també hi ha mostres.


Assaig del ball

Durant la rua s’ha de ballar una petita coreografia. La música la triaran entre les persones que s’apuntin a la comparsa. Els passos del ball s’han d’assajar uns quants dies abans de la rua. Nosaltres us proposem de fer-ho a l’escola durant les tres setmanes prèvies, els dissabtes o el dia que li vagi bé a la majoria de les persones apuntades. La coreografia la crearà la Maria Luque, la nostra monitora de batuka i iniciació al ball. Per organitzar-la hem de saber amb quantes persones podem comptar. Per això, caldrà que us apunteu. Ho heu de fer al mostrador de l’escola, abans del 5 de febrer.

Moltes gràcies per la vostra participació. Fem-la ben gran!!

No hay comentarios: