2/3/11

Ja ha arribat en Carnestoltes

 
Sóc en Carnestoltes,
el rei dels poca-soltes,
i ara que ja he arribat
la diversió ha començat

En Carnestoltes va arribar a l'escola ahir, amb el seu pregó de festa i disbauxa. I, per anar-nos ambientant a mida que l'últim dia va arribant, el Carnestoltes diu que:

  • Dimecres: cal portar la cara pintada
  • Dijous: s'ha de dur una corbata o llaç
  • Divendres: és el dia per portar un pentinat galàctic

Rua de Carnaval
Divendres dia 4 a la tarda, al pati de l'escola, es farà la tradicional Rua per classes. Els pares i mares que hi vulgueu assistir podreu entrar per la reixa del pati a partir de les 15,15 h

Un cop finalitzada la rua, els pares i mares de l'escola conviden els alumnes a berenar, com és tradició dels altres anys. Calen voluntaris per estar-se a taules de cada curs i anar repartint amb ordre. Calen dues persones per curs. Abans que comenci l'espectacle al pati, aquest grup de pares/mares prepara les taules, ensaïmades i begudes. I en acabat, les recullen.

Aquest any, com celebrem el 25è aniversari de l'escola, el Carnaval girarà al voltant de la festa. Tots els nens i nenes es disfressaran de personatges o coses relacionades amb la festa, la celebració, la gal·la.

Nota de menjador
Els alumnes que es queden a dinar a l'escola hauran de portar la disfressa al matí, en una bossa marcada amb el seu nom.

Recordeu que els pares i mares NO poden venir a disfressar els seus fills i filles al migdia: les monitores seran les encarregades de fer-ho amb l'ajuda de les delegades de classe.

No hay comentarios: