30/5/11

Visca l'Espriueta

Felicitats i gràcies a tothom

L'Espriueta ja ha estat presentada en societat. Els gegants de Catalunya, la Cultura i el Treball; els de Sant Feliu, la Violant i en Guillem; i els de la ACF, la Montserrat i en Jordi, van ser els que van oficiar el bateig oficial de la nova gegantona de Sant Feliu. I de passada, també va ser l'estrena oficial de la colla de timbalers que l'acompanyaran quan surti de festa. També hi va haver de testimonis altres colles de geganters de Catalunya, doncs Sant Feliu celebrava el 10è aniversari d'haver estat ciutat gegantera.

També agrair als “cosins” Paperina, Macedoni i Tapeta, Capgrossos de l'escola Monmany, la Martina i el Pol de l'escola Martí i Pol i el Pepet de la Tramuntana encara que aquest últim no va poder acompanyar-nos per estar de Colònies.

A tots ells, moltes gràcies pel vostre acompanyament.


Moltes gràcies a tothom, especialment les famílies de l'escola que hi han participat, que han ajudat, i que han aportat idees, temps, dedicació i ganes.

Visca l'Espriueta!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!!!! Ha sigut un esforç de molta gent, que ha donat com a resultat la nostra Espriueta. Per cert estava maquíssima!!