30/6/11

Revisió feta

Dilluns passat es va fer la revisió dels llibres que s'han deixat en préstec durant aquest curs. A diferència de l'any passat, enguany el nombre de voluntàries per fer la revisió i recompte de llibres era considerablement menor. Tot i això es va poder enllestir la feina en una tarda. Cal recordar que són les famílies les encarregades d'esborrar les inevitables notes o petites guixades de cada llibre. D'aquesta manera en faríem molta més via.


Cal dir també que tothom ha retornat els llibres i que els casos de llibres bastant malmesos han estat pocs, sobre una dotzena. Tenint en compte l'stock de llibres que tenim en magatzem, calculem que caldrà comprar molts pocs llibres per als apuntat al programa Cuida'm i passa'm.


Durant el mes de juliol caldrà gent voluntària per fer els lots de llibres. Ja avisarem. Estigueu atents i atentes a les vostres pantalles.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Realment s'ha notat molt que hi havia menys gent. L'any passat en una horeta teníem la feina feta. Aquest any han calgut 4 hores i mitja. Això no pot tornar a passar, cal més implicació de tothom. Si reciclen 120 famílies (aprox) no pot ser que només 12 persones estiguin fent la feina perquè l'estalvi en el reciclatge és per tothom que hi participa.
Més col·laboració, si us plau.
Marta.