25/9/11

Extraescolars 2011-2012

S'obre el període d'inscripcions

El mes d'octubre comencen les activitats extraescolars (tret dels/les alumnes de P3, que comencen el novembre), de manera que aquesta setmana s'obre el període d'inscripcions. Concre-tament:

del 26 al 28 de setembre
de 16:30 a 17:30 h

Us podeu descarregar tota la informació, tant el dossier que entreguem a les famílies, com el full d'inscripció:


Aquest curs hi ha novetats en algunes activitats, com ara a la de ball modern. En comptes de dos dies a la setmana, s'ha decidit fer-ne només un però una mica més llarg, d'una hora i quart. El motiu ha estat la gran quantitat de nenes apuntades. D'aquesta manera estaran més amples i podran aprofitar millor la classe. Tanmateix podem aliminar un dia en què s'havia de fer ball a segona hora. El preu ha pujat una mica per aquest quart d'hora, però no la quantitat proporcional.

Quant a timbals, mantenim l'activitat però desdoblada en dos grups, per edats. La idea és aconseguir que vagi creixent i es pugui formar un grup estable per acompanyar la colla de l'Espriueta, la gegantona de l'escola-

També hi ha novetats que us proposem per a aquest curs:

  • Espriu rock, activitat per a adults, per cantar una estona i passar-ho bé, sense més pretensions. La farà el Nil Moliner.
  • Manteniment, activitat per a adults. L'antic ball que l'Eze feia per a les mares, ha estat substituït per aquesta activitat física, també amb l'Eze de monitor.
  • TICs, taller per a adults. Posada al dia en tot allò que implica tecnologia moderna: ordinadors, càmeres de fotos o de vídeo, retoc, internet... a demanda dels participants. Impartit per l'Oriol Homar.
  • Calaix de sastre, que inclourà algunes activitats en anglès. Per a P4 i P5. Amb l'Anna Vicens.
Esperem que l'oferta d'aquest any cobreixi les expectatives de tothom. Si teniu alguna proposta de canvi, no dubteu en fer-la arribar a la Montse Puig, ja sabeu que, si es pot, intentem adaptar-nos a les necessitats de la majoria.

Gràcies a tothom.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola buenas tardes

Me gustaría saber porque no se propone la actividad de fútbol

Mª Rosa

Oriol H dijo...

Estamos por la labor de fomentar cualquier tipo de deporte y actividad física y adaptar la oferta de las extraescolares a la demanda.

Si hay un mínimo de 8 niños/as interesados en hacer fútbol los martes y jueves o viernes (los lunes y miércoles la pista está ocupada por Handbol) se puede estudiar sin problema.

Anónimo dijo...

Hola, muy bien pero lo lógico es ofertarlo y que la gente lo vea y así se puede apuntar. Muchas actividades se han anunciado y luego no han funcionado. Pero hay que probarlo.
Ya que el librito de actividades está hecho...
¿no sería posible pasar una nota a la tutora para que sondee cuantos niños se apuntarían a fútbol? Por probar que no quede. Si la gente no lo ve anunciado en el librito puede pensar que esa actividad ni se contempla..

Oriol H dijo...

No veo ningún impedimento en pasar una nota sondeando cuántos niños/as se apuntarían en esos días disponibles. Redáctanos una propuesta y nosotros hablamos con las maestras. No corramos si no hace falta: la actividad podría empezar después de fiestas. Ya sabes dónde encontrarnos.

Anónimo dijo...

Perfecto. Hoy mismo te envío una propuesta de redacción. Me parece muy bien lo que dices. No hay prisa. Entiendo que te refieres a las fiestas de Tardor ¿no?
Un saludo
Mª Rosa