26/9/14

Jornades: El dret a la ciutat educadora

Ateneu Santfeliuenc, 1, 2 i 3 d'octubre

“El dret a la ciutat educadora ha de ser la garantía rellevant dels principis d’igualtat entre totes les persones, de justícia social i d’equilibri territorial.” (Preàmbul de la Carta de Ciutats Educadores)

La USLA -Universitat Social Lliure Autogestionada- i l’AFAP, Associació per al Foment de l'Amistat entre els Pobles, organitzen la sisena edició de les Jornades sobre drets humans, que aquest any versa sobre “El dret a la ciutat educadora”.

Les jornades es faran els dies 1, 2 i 3 d’octubre en horari de tarda-vespre a l'Ateneu Santfeliuenc i, segons els organitzadors, volen ser l’inici d’un procés de reflexió i participació que ens ajudi a concretar el Projecte Educatiu de Sant Feliu de Llobregat.

El 2 d'octubre, a la taula rodona Veus per construir la ciutat educadora de Sant Feliu, comptarà amb la participació de diversos representants locals, entre els quals hi serà Manu Andueza, secretari de l'AMPA Salvador Espriu, pedagog i docent. El mateix dia, l'acte està precedit de la ponència La ciutat educadora, ciutadania i participació, a càrrec de Jaume Trilla, catedràtic de Pedagogia de la UB.



Us animem a tots/es a assistir-hi i participar-hi.