29/4/15

Èxit de participació i recaptació del Trailwalker Girona 2015

356 equips, més de 770.000 euros per la lluita contra la pobresa

Aquesta xifra seguirà creixent fins a l'edició de Madrid, el 20 de juny, per a la qual ja hi ha 109 equips inscrits. A Girona han participat 227 equips d'empresa, el que representa més del 60 per cent dels participants.

Durant tot el cap de setmana del 19 d'abril Oxfam Intermón va celebrar a Girona el major repte esportiu i solidari del país: el Trailwalker. Un total de 356 equips de 6 persones es van enfrontat al repte de recórrer 100 quilòmetres en menys de 32 hores, amb un únic objectiu: la lluita contra la pobresa i el dret a l'aigua.

Sota el lema "Els meus Quilòmetres canvien vides", els participants de la prova van recórrer el tram Olot-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona. El primer equip en arribar a meta va ser el Ciutat De Girona-Club Esquí Girona, en només 9 hores i 07 minuts, arrabassant el rècord absolut mundial que posseïa l'equip Kriter.net, que va ser segon aquest cop, batent el seu propi rècord de velocitat en la prova.

L'equip Dreamwalkers, format per dos membres de famílies de l'escola, va quedar en la posició 153 i amb un temps de 25:01:38 de 336 equips que van acabar. Aquí en teniu una foto. La nostra enhorabona a l'equip.


El director de l'organització i participant d'un dels equips, José María Vera, ressalta: "El Trailwalker és una experiència èpica. És emocionant veure com milers de persones hem recorregut amb molt d'esforç els 100 quilòmetres en un ambient festiu; conscients que cada quilòmetre serveix i molt. L'esforç contribueix a canviar la vida de milers de persones, millorant el seu accés a l'aigua i, el més important, a que tinguin una vida digna”.