23/4/15

Treballs concurs de Sant Jordi 2015

Baixa la participació

L'edició de 2015 del Concurs literari i artístic de Sant Jordi ha estat tot una mica més baixa que la de l'any passat, potser degut a la coincidència de la Setmana Santa enmig del període hàbil per fer lliurament dels treballs. Amb tot, la nova classificació en grups (infantil per un costat i els cicles inicial, mig i superior de primària per un altre) ha fet que la votació sigui més igualitària. El nivell ha estat similar a altres edicions i esperem que la propera edició sigui molt millor i ens trobem amb una nova collita de grans treballs artístics (punts de llibre) i literaris (contes i poemes).

Els guanyadors/es han estat:
  • Júlia Pino Martínez, punt de llibre cat.P3-P4-P5
  • ex aequo, Gael Reinoso Pacheco i Marta Escánez Sencianes, punt de llibre cat. 1r-2n
  • Aitana Araus Burillo, punt de llibre cat. 3r-4t
  • Esther Sánchez García, punt de llibre cat. adults
  • Susana Pacheco, "El pastís gegant", conte adults
  • Menció d'honor per a María Ortiz, Lucía Pino, Júlia Salvador i Lola Sánchez, "Aventura a Port Aventura", conte. S'ha decidit atorgar aquesta menció d'honor per encoratjar aquestes alumnes a seguir escrivint: han presentat un treball tot i que no hi ha una categoria específica que les pugui acollir.
Aquí teniu tots els treballs presentats. Us animem a seguir participant l'any vinent... o animar-vos a fer-ho si encara no us heu estrenat.



Gràcies a tothom que hi ha participat.

I a la Comissió de Sant Jordi per feina feta i les hores dedicades.

Pel que fa als treballs, textos i il·lustracions, premiats al concurs escolar, aquí els teniu també. Us recordem que el bloc de l'escola és aquest, hi trobareu moltíssimes coses més.

http://blocs.xtec.cat/espriufeliu/