7/5/15

Quota reutilització llibres 2015-2016

Del 11 al 15 de maig

Posem en marxa la campanya de llibres de text 2015-2016

Per a les famílies que fan reutilització de llibres de text i les que s'hi volen apuntar, ha arribat el moment de pagar la quota. Avui hem repartit els fulls. Si no us arriben els podeu descarregar aquí:


La quota és la mateixa dels últims quatre anys: 10 euros per alumne/a ja membre i 15 euros per als/les alumnes de nova incorporació. Els dies hàbils són


11, 12, 13, 14 i 15 de maig

Us recordem el procediment:

1. Fer el pagament a través dels caixers de Banc de Sabadell, opció “pagaments a tercers”. Codi d’entitat: 001683. No us cobraran comissió si ho feu així. Si ho feu per finestreta, us poden cobrar 2,00 € de comissió.
Si voleu fer una transferència, demaneu-nos els codis IBAN o CCC. També el trobareu al full de pagament. La comissió que us puguin cobrar ja dependrà de les condicions que tingueu contractades amb el vostre banc o caixa.

2. Retornar al mostrador de l’AMPA entre els dies 11 i 22 de maig.
Horari: de 16:30 a 17:30 h.
  • el resguard que hi ha en el full de pagament, emplenat i signat
  • el comprovant bancari que us entregarà Banc de Sabadell. MOLT IMPORTANT: feu constar les dades de l’alumne/a: nom, cognom i curs actual. Feu un pagament per a cada fill/a per facilitar-nos el recompte, si us plau.
Important
  • No s’acceptarà cap pagament fora de termini.
  • No pagar en el termini establert implica causar baixa d'aquest programa.
  • Un cop pagada la quota, no es retornarà l’import.
Amb conveni amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

No hay comentarios: