16/3/16

Sant Jordi 2016

Concurs artístic i literari

Necessitem els vostres cavallers, princeses, roses, dracs, contes poesies... volem omplir la biblioteca amb les vostres creacions artístiques. Ajudeu-nos a omplir la biblioteca!!

L'AMPA de l'escola i el claustre de mestres convoquen a les famílies de l'escola a participar en el concurs literari i artístic. Hi poden participar tots els familiars d'alumnes de l'escola, aquest cop en una sola categoria: família. Això, sí, cada família pot presentar la quantitat de treballs que vulgui.

Hi ha, dues modalitats, com tots els anys:
  • Artística: tema lliure relacionat amb Sant Jordi, tècnica lliure, pla o en volum. Farem una exposició de tots els treballs a la biblioteca del cole. 
  • Literària: poesia, conte, o article periodístic. En català o castellà indistintament.
Animeu-vos i participeu. Aquest hi haurà mencions d'honor en cada modalitat. Ja sabeu que el premi és un llibre per a cada menció.

El jurat el composen 3 mestres i tres pares de l'escola. Els premis es lliuraran a la festa que celebra l'escola al pati el dia 22 d'abril, ja que enguany Sant Jordi cau en dissabte.

Aquí podeu consultar les bases completes del concurs 2016. Aquí us podeu descarregar el programa 2016 en color (pdf, 5,2 Mb)

La data límit d'entrega de treballs és

8 d'abril (treballs literaris) i el 15 d'abril (treballs artístics)