7/6/16

Fotogaleria Festa superesportiva

Impresionant èxit d'assistència i participació!!

Millor que les millors previsions. Èxit desbordant. Els dorsals per participar en els tallers i rebre un regal a canvi es van exhaurir en qüestió de minuts. I no només els que havíem preparat per a aquest any: els que vam anar a rescatar de l'any passat, també. Molts tallers, moltes mostres de les activitats esportives que s'han fet al llarg del curs, moltes ganers de passar-ho bé, molta gana (la Colla de l'Espriueta va haver d'anar dues vegades a comprar més pa perquè s'havien esgotat els entrepans)...

...i molta col·laboració. Gràcies un cop més a tothom qui ho ha fet possible, ajudant el dia de la festa, dissenyant activitats els dies anteriors, organitzant-ho tot, coordinant... gràcies a la Comissió de Festes. I gràcies també all/les alumnes de 6è, que van aportar el seu gra de sorra i ells vam fer una duna, ajudant en el taller de l'hortet, maquillant o ajudant en els tallers, vigilant el voleibol inflable. Gràcies per aquesta inestimable ajuda.

Gràcies també als monitors (divendres passat i tot el curs) i a les famílies que van venir a fer un cop de mà. Gràcies per aquest meravellós mural que ha quedat a l'entrada del gimnàs. Gràcies per aquestes galetes tan bones que ens van oferir al taller de cuina. Gràcies a tothom.

Gràcies a l'escola Nadal, per venir a jugar a futbol. Gràcies a l'escola Abat Oliva de Cornellà, per venir a jugar a bàsquet. Gràcies als voluntaris que es van oferir a jugar a voleibol.

I aquí teniu una mostra (fotogràfica) del que va ser.

...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Y los niños de taekwondo donde estan? No salen en ninguna foto y tambien participaron....

AFA Salvador Espriu ha dit...

Ya hemos incluido 4 fotos de taekwondo. Perdón por el lapsus.