4/11/09

Manquen vetlladors


Retallada encoberta, no declarada

TV3 es va fer ressò ahir de la suposada retallada d'hores de vetlladors que aquest curs el departament d'Educació ha dut a terme aquest curs. La conselleria argumenta que l'únic que ha fet és racionalitzar les hores de contractació dels vetlladors amb l'objectiu final d'implicar més a mestres i companys en la corresponsabilització. Amb tot, Aprenem, Associació per a la inclusió de persones amb trastorn de l'espectre autista, estudia presentar-ne una demanda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

corresponsabilització. Quina excusa! O sigui que treuen hores de vetllador pel bé de tothom. No sé on arribarem. Cada vegada més nens/es amb problemes i menys ajudes. Amb la falta d'ajuda perden els infants que tenen alguna mancança i els altres que reben menys atenció perquè el mestre a tot no arriba.

Francesc ha dit...

Estar clar que en lloc de retallar per allà on ho han de fer (per dalt) retallen pels més febles. Si els polítics i alts càrrecs cobressin un sou raonable (1.200 euros, posem per cas) la crisi la solucionaríem en quatre dies. En lloc d'això ens treuen metges, ambulàncies, ajuts, i, com no: el dret que té qualsevol infant amb dificultats (així com qualsevol persona) a rebre l'ajuda que mereix.
De seguir així... això acabarà malament. I això ells ja ho saben, ja. Però mentre no reaccionem segueixen tranquil·lament omplint-se les butxaques (com han fet sempre).
¿Reaccionaran a temps o tindrem que fer-los reaccionar?
He aquí la gran pregunta dels temps que estem vivint.