11/12/09

Extraescolars: portes obertes

Cada any, en acabar el primer trimestre, celebrem l’arribada de les vacances de Nadal amb una jornada de portes obertes a les activitats extraescolars. Això vol dir que tots els pares i mares, avis i àvies o els familiars que desitgeu, podreu entrar un dia a partir de les 17,20 h i podreu compartir aquesta estona amb els vostres fills, els monitors, fer les preguntes o apreciacions que desitgeu i fer una miqueta de pica-pica. Els dies seran els següents:


D'altra banda, pel que fa al taller de ball, aquest cop hem preparat un final de trimestre especial. Tots els grups de ball han preparat una petita actuació per a vosaltres, que farem al Palau Falguera, per tal que ho pogueu veure millor i més còmodament. Els dies seran els següents:

Dijous 17: grups de 3r, 4t i mares
Divendres 18: grups de 1r, 2n, 5è i 6è

L'hora d'inici serà les 17,20 h. Us recomanem que comenceu a entrar a l'auditori del Palau Falguera a les 17,05 h. Aquells que pogueu, ens aniria bé que ens ajudéssiu en el trasllat dels nens i nenes des de l'escola al Palau i a acabar de vestir-los per a la mini-gala.

Us hi esperem!!