1/12/09

Reconeixement i justícia per a les educadores de les escoles bressol


Les treballadores de les escoles bressol municipals fa temps que negocien millores de les seves condicions de treball amb l'Ajuntament. Fa anys que reclamen millores i troben davant seu una actitud molt restrictiva i beligerant per part del consistori, tot i la importantíssima feina que duen a terme, el prestigi que ha aportat a la ciutat i l'enorme valor de futur que significa tenir cura d'una bona part dels nostres infants en l'etapa dels 0 als 3 anys.

Fartes d'aquesta actitud, van intervenir en el passat ple municipal del dia 24 per reivindicar la seva tasca i la poca sensibilitat que semblen mostrar els actuals responsables polítics. Una reivindicació justa, en uns termes si més no preocupants: la negociació en el marc que estableix la llei.

Més enllà dels aspectes concrets de les seves reivindicacions, opinables o negociables, resulta lamentable que un altre cop s'hagi de recórrer a la publicitació del conflicte, molt més quan el que està en joc és la qualitat d'un servei públic tan important com aquest, que afecta a la franja més sensible de la població. Ja ho hem vist altres vegades i en d'altres adminitracions, però no és cap consol veure que la classe política no evoluciona al ritme que ho fa la societat.

Podeu consultar també els blocs d'en Jaume Solé o Jordi San José.