12/2/13

Assaig i sortida de l'Espriueta

Festes de Santa Eulàlia, a Barcelona

Des de dissabte passat tenim la nostra Espriueta a Barcelona, al Pati Manning, al costat del Centre de Cultura Contemporània (CCCB). Està exposada, juntament amb la resta de gegantons, capgrossos i bestiari infantil i d'escola de tot Catalunya. Com podeu apreciar a la sèrie de fotografies, n'hi ha un munt i fan molt goig en aquest bonic claustre. L'Espriueta està acompanyada per la Tardoreta i els gegantonets Martina i Pol, de l'escola Martí i Pol de Sant Feliu. També podreu notar que hi ha escoles que durant aquesta setmana aniran passant per aquí per conèixe'ls millor a tot i, potser, fer un dibuix d'algun d'ells.




Assaig
Com la sortida serà dissabte, cal que tingueu en compte que hem canviat dijous per divendres per assajar. Divendres, dia 15 al pati del cole, a les 17:30 h.

Viatge a Barcelona
Hem decidit que anirem en tren. La idea es comprar T10 per tots. Necessitem saber el número de persones que hi anirem. I la convocatòria serà:

DISSABTE 16,  A L'ESTACIÓ DE TREN, A LES 9:00 h

Cercavila
Està previst que el cercavila acabi cap allà les 13:00h-13:30h. Hem pensat que portarem entrepans o carmanyola, qui vulgui, i dinarem tots plegats. Això és una idea que tenim previst parlar divendres desprès de l'assaig però si algú no pot venir que sàpiga que hi ha aquesta possibilitat.

Vestuari.
Ja sabem que fa fred però hauriem de portar la samarreta ni que sigui a sobre de la jaqueta.
Qui tingui mocador que també el porti. A l'AMPA ja tenim mocadors per si algú el vol comprar.

L'adreça és: Pati Manning de la Casa de Caritat, carrer Montalegre, 7.

Horari
  • 10:00 h. Arribada de les colles i rebuda al Pati Manning. PLANTADA a la Plaça dels Àngels. És la plaça que hi ha davant del MACBA.
  • 11:00 h. Cercavila.
  • 12:00 h. Pas de la Cercavila per La Rambla.
  • 12:30 h. Arribada a la Plaça de Sant Jaume i Ball conjunt final.

Recorregut
Plaça dels Àngels, Carrer dels Àngels, Carrer del Pintor Fortuny, La Rambla, Carrer de Ferran i Plaça de Sant Jaume.

Indicacions que cal tenir en compte
  1. Cal que no deixeu espais molt grans amb el grup que porteu davant, per així evitar fer més llarga la corrua del que ja serà.
  2. Seguiu en tot moment les indicacions del Servei d'Ordre i dels membres de l'organització (tant de l'Ajuntament com de la pròpia Coordinadora). Per qualsevol dubte consulteu-los a ells.
  3. En arribar a la Plaça de Sant Jaume, sereu presentats des de l'escenari i caldrà que planteu seguint les indicacions de l'organització (fent una mena de rotllana a tota la plaça).
  4. Quan ja estiguin totes les colles a la Plaça de Sant Jaume, i com a colofó de l'acte, es farà un ball conjunt final en què us animem que participeu amb les vostres figures.
  5. A partir d'aquí, ja podreu marxar.

Coordinadora de Geganters de Barcelona