5/2/13

Ja ha arribat en Carnestoltes

Nens i nenes de l'Espriu:

Pareu molta atenció, que ha arribat el Carnestoltes, el Rei dels Poca-soltes! Com marca la tradició, ha vingut amb ganes de gresca ordenant fer bogeries i unes quantes tonteries. I ens ordena:

Dimecres
La cara et pintaràs
i un animal de faula imitaràs.
Tant se val si et pintes bigoti,
galtes, ulls o nas.

Dijous
Un barret de rondalla
lluirà la canalla.
Sigui bruixa, follet,
fada o barretina de barrufet,
que les teves idees no passin fred.

Divendres
Les teves orelles disfressaràs
i ben fantàstiques les lluiràs.
De qualsevol personatge,
de faula, conte o vinyeta.
Que se te'n vagi la xaveta!


Festa de carnaval
La gran festa de carnaval, organitzada conjuntament per l'escola i l'AMPA, aquest any comptarà amb força novetats. Començarà a les 15:30 i finalitzarà a les 16:45 h. L'entrada es farà per la porta del pati. La sortida, com sempre, per la porta principal. L'alumnat de P3, P4 i P5, però, haurà de ser recollit al pati d'infantil, en acabada la festa, a les 16:45 h. A banda d'això, la festa canviarà completament de format. Ja ho veureu.

Servei de menjador
Els alumnes que es queden a dinar, divendres hauran de portar la disfressa al matí, en una bossa amb el seu nom. Les monitores seran les encarregades de vestir-los al migdia. Les famílies d'Educació Infantil podran accedir al migdia per ajudar.

Activitats extraescolars
Degut a que la festa de carnaval està previst que acabi a les 16:45 h, les activitats extraescolars canviaran d'horari. Començaran, totes elles, a les 17 h.
  • Inici al ball, inici a l'esport, handbol i anglès: de 17 a 18 h
  • Dibuix i pintura: de 17 a 18:30 h
Cal que les famílies ens aviseu si us va bé aquest canvi d'horari. Moltes gràcies.

Dilluns 11 de febrer
Recordeu que dilluns, les escoles i els instituts de Sant Feliu s'agafen un dia de lliure disposició. Per tant, NO HI HAURÀ CLASSE.