7/5/13

Protesta unitària el 9 de maig

Concentració a la Plaça de la Vila i lectura d'un manifest

La Junta de l'AMPA dóna tot el seu suport als actes convocats de protesta contra les retallades i el projecte de llei que impulsa l'actual ministre d'Educació, la LOMCE. Entenem que la vaga, convocada  a tota Espanya i que la FaPaC recolza, és una eina justa per protestar i que sobre tot té visibilitat quan aplega molta gent en una manifestació. Però els horaris en què es convoquen aquestes manifestacions a Barcelona ciutat fa molt difícil que les famílies s'hi puguin sumar. A això cal afegir que en aquest moment el col·lectiu de mestres, almenys a casa nostra, està força dividit i no seguirà massivament l'aturada segons el que han dit fins ara (sempre es pot canviar d'opinió en l'últim moment).

Per tot això, la Junta de l'AMPA us convoca a participar en un acte de protesta, que s'ha proposat també a la resta d'AMPA's de les escoles de Sant Feliu. El mateix dijous dia 9 de maig, a la sortida de l'escola, a les 16:30, anirem tots i totes cap a la Pl. de la Vila amb timbals i força soroll. Allà ens trobarem amb la resta d'escoles i es llegirà un manifest.

Us hi esperem.
Tothom qui en tingui, amb samarretes grogues!!

Es mantenen les extraescolars

Aquest dia ni les activitats extraescolars ni el servei d'acolliment patirà cap canvi i es duran a terme amb tota normalitat.