27/5/14

Venda de tiquets per al sopar 2014

Del 3 al 5 de juny, de 16:30 a 17:30 h.

Un any més arribem al final del curs i ho celebrem fent un sopar conjunt entre totes les famílies més les mestres, el personal no docent i els monitors/es.

Tal com vam fer l'any passat, serà un sopar compartit, en el qual ens organitzarem per cursos i cada família portarà un plat diferent. També hi haurà:

  • animació per als més petits
  • un concurs de 'pintxos bascos' (montaditos) i dolços
  • una rifa solidària
  • karaoke
  • ball amb l'Ezequiel i la seva música fins a les 2:00 h.

Per tot això, les famílies que vulguin venir al sopar, hauran de comprar tiquets. El preu és el mateix que l'any passat, 3 € per persona adulta. Els menors de 18 anys no paguen. Aquests diners serveixen per pagar les taules i cadires (l'Ajuntament les cedeix però cal pagar el transport) i el servei de neteja dels lavabos, l'aigua i el cava. Recordeu que no hi ha prou taules i cadires per tothom, de manera que primer fem menjar els infants i després mengem els grans.

Per organitzar-nos cal que us poseu en contacte amb la delegada/at del vostre curs. Cada família podrà seure a la taula que desitgi, però per poder muntar les taules cal saber-ho amb antelació. Cada curs es podrà muntar el sopar al seu gust, compartint menjar o repartint-se els plats. Tota aquesta informació, així com les peticions o suggerències, les podeu fer a través de les delegades.Gràcies a tothom per la col·laboració.

La Junta

No hay comentarios: