12/10/14

Quadre definitiu d'extraescolars

Resum de novetats, canvis i activitats fallides

Ja han començat les activitats extraescolars i, un any més, hi ha algunes diferències entre l'oferta de principi de curs i la realitat del mes d'octubre. Hi ha algunes activitats que no han aconseguit prou gent interessada com per obrir grup, -i han estat cancel·lades-, mentre que per una altra banda hi ha novetats.

Novetats. Provenen de demandes de famílies interessades en alguna activitat i que elles mateixes s'han organitzat, han proposat un dia i, després de comprovar que hi ha disponibilitat d'espais i suficients alumnes apuntats, s'han pogut materialitzar. Aquestes novetats són:
  • Inici a l'esport - P5. Dilluns, 16:30 h.
  • Ball modern - P4. Dijous, 16:30 h.

Han estat molt ben rebudes les noves activitats de Patinatge artístic, Dansa clàssica i Kuk Sool Won. Han tingut tanta demanda que hem tancat el grup i hem obert llista d'espera. En el cas de patinatge artístic i dansa clàssica fins i tot hem incorporat un monitor/a més de reforç.

Reorganitzacions. D'altra banda, hi ha hagut alguns canvis motivats per l'escàs nombre de gent apuntada, però que en una proporció que era en suficient com per obrir l'activitat reorganitzant-la. Es tracta de:
  • Percussió: s'uneixen tots els grups i es fa els dimarts a les 16:30 h. Encara hi ha places lliures.
  • Ball de 5è: passa de dimarts a dimecres. Faran classe amb 4t. Encara hi ha places lliures.
  • Espriu Rock: canvia d'hora. Es fa de 18:00 h. a 19:00 h. Encara hi ha places lliures.

Cancel·lacions. Finalment, com ja hem esmentat, hi ha hagut activitats sense suficients inscrits/es i que han estat cancel·lades. Aquestes activitats són:
  • Handbol - 3r a 6è
  • Manteniment - adults
  • Anglès iniciació - adults
  • Psicomotricitat - P3. De moment no hi ha inscrits, però com ha de començar el mes de gener, mantenim obert el termini d'inscripcions fins al 15 de desembre.

Això no treu que si en algun moment del curs es presenta un grup de famílies interessades en un número prou elevat com per fer-la viable, s'estudiï obrir una altra activitat.

A hores d'ara, octubre de 2014, el quadre d'activitats extraescolars queda d'aquesta manera:

Descarregar quadre (pdf, 57 Kb)


No hay comentarios: