10/2/13

Espriu Époque, 1r premi infantil

Tercer any consecutiu amb premi

No hi ha dos sense tres, diuen, doncs aquí tenim el tercer. La comparsa de l'AMPA de l'escola va tornar a guanyar el primer premi en categoria infantil a la rua de carnaval de Sant Feliu. El motiu aquest cop era el vestuari del segle XVIII, re-inventat a partir de bosses de plàstic, rotllos de paper higiènic i ampolles de plàstic. La resta de decoració també ha estat elaborat amb material de reciclatge o de manualitats, seguint el concepte de poc costós i reaprofitment que va motivar la primera comparsa, ara fa dos anys.





Moltes gràcies a totes les famílies que hi han participat, amb el seu treball, ganes i il·lusió. I especialment cal agrair a les persones que han format la comissió per la seva bona gestió dels tallers, organització, responsabilitat i traspàs d'informació. Gràcies a la María Luque, pel seu talent i la seva dedicació, que sempre ens dóna més del que li demanem. I finalment, moltes gràcies també a les persones que li han afegit encara més temps i ganes per aconseguir una carrossa a l'altura de la comparsa.

Felicitats a tothom!!

4 comentaris:

Mercè ha dit...

Felicitats! Una disfressa original i treballada i el ball molt coordinat . A pensar en les disfresses de l'any vinent!.

Monica Illescas ha dit...

Genial genial genial!!!!!!!!! Ho vam passar superbé que era el principal objectiu!!!! Els nens van aguantar com a "jabatos" i tot genial. Gràcies a l'AMPA i als organitzadors!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots i totes...estaveu molt guapos....

Mònica Nin ha dit...

Quina currada!! Moltíssimes felicitats!! Us ho mereixeu!